ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Best Deals

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ

Θεραπείες Προσώπου με προϊόντα Murad

Τα προϊόντα Murad αποτελούν εδώ και 25 χρόνια μια από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές στο χώρο της περιποίησης προσώπου. Η σειρά περιποίησης της Murad βασίζεται στην αναζωογόνηση μέσω της ενυδάτωσης της επιδερμίδας σε μοριακό επίπεδο. Έτσι, το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα, ενώ παράλληλα μειώνονται τα σημάδια γήρανσης.

Θεραπείες Προσώπου με προϊόντα Guinot

Γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα προϊόντα της, η Guinot αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της περιποίησης προσώπου. Χιλιάδες κέντρα περιποίησης στις ΗΠΑ εμπιστεύονται τα προϊόντα της, ενώ η επιστημονικά καταρτισμένη επιστημονική ομάδα της τηρεί τα υψηλότερα standards λειτουργίας.

Θεραπείες Προσώπου με προϊόντα Academie

Η Académie Scientifique de Beauté έχει αποδείξει την αντοχή της στο χρόνο, συμπληρώνοντας πάνω από έναν αιώνα λειτουργίας, περνώντας από γενιά σε γενιά. Όλη η σειρά προϊόντων παρασκευάζεται στη Γαλλία, ακολουθώντας μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Νιώστε την ευεργετική επίδραση μιας πλήρους περιποίησης προσώπου στον ζεστό χώρο μας στην Τήνο. Ζητήστε από την ομάδα μας να δημιουργήσει για σας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ανανέωσης.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!

ΠΕΡΙΠΟΙΣΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ζήστε την εμπειρία μιας ολοκληρωμένης σωματικής αναζωογόνησης στα χέρια έμπειρων επαγγελματιών! Γνωρίστε όλη τη γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών μας στο ειδικά διαμορφωμένο κέντρο περιποίησης και spa στο κέντρο της Τήνου!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ LASER

Το laser, η φωτόλυση μπορεί να προσφέρει άμεσα αποτελέσματα με μόνιμη διάρκεια. Η αποτρίχωση με laser είναι απόλυτα ασφαλής μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε στο σώμα ή και το πρόσωπο. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες περιοχές είναι:

 • Το μπικίνι
 • Οι μασχάλες
 • Το πιγούνι
 • Το μουστάκι
 • Τα πόδια
 • Τα χέρια
 • Το στήθος
 • Η πλάτη
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Στο κέντρο περιποίησης Ulookgreat μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης, τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΚΡΩΝ

Ολοκληρωμένες λύσεις manicure και pedicure.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!

ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ομορφιάς διεθνώς. Τονίζοντας τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας, διορθώνει τις ατέλειες ενώ δίνει στο πρόσωπο μια πιο “φρέσκια” έκφραση. Ακόμα, διαρκεί περισσότερο και σας χαρίζει ξενοιασιά από το καθημερινό μακιγιάζ.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά σημεία του προσώπου όπως:

 • Μάτια
 • Φρύδια
 • Χείλη
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!
Κάντε κράτηση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!